PROJEKTAS BLACK BOX, VILNIUS ARCHITEKTŪROS IR INTERJERO PROJEKTAS. PROEJKTO PRIEŽIŪRA IR VALDYMAS.  2017   The Black box yra gyvenamasis namas, pastatytas Vilniuje ant Neries upės šlaito. Pastatas yra tankiai užstatytoje teritorijoje, kurioje dominuoja mažaaukštis 1 – 2 aukštų taškinis privačių namų užstatymas. Sklypas yra puikiai orientuotas pasaulio šalių atžvilgiu. Šiame projekte dalyvavo drąsūs klientai, kurie turėjo aiškius pageidavimus namo išplanavimui ir kartu leido  eksperimentuoti. Vienas pageidavimų buvo moderni minimalistinė architektūra bei lengvos architektūrinės formos. Šiaurinėje pastato dalyje projektuojamos pagalbinės patalpos, įėjimas, vonios kambariai ir drabužinė. Pietinėje pastato dalyje orientuojamos pagrindinės gyvenamosios patalpos: kambarys su valgomuoju, virtuvė,  miegamieji kambariai. Visi gyvenamieji kambariai turi išėjimą į dengtą terasą. Fasado apdailai panaudotos kontrasto principu pasirinktos medžiagos - juodo ir natūralaus medžio apdaila, kuri paryškina minimalistine formą ir puikiai kontrastuoja su betono tvoros tekstūra. Interjere pasirinkta skandinaviško minimalizmo koncepcija, nes klientai pageidavo, kad interjeras būtų lengvas ir šviesus.

PROJEKTAS BLACK BOX, VILNIUS

ARCHITEKTŪROS IR INTERJERO PROJEKTAS. PROEJKTO PRIEŽIŪRA IR VALDYMAS. 

2017

 

The Black box yra gyvenamasis namas, pastatytas Vilniuje ant Neries upės šlaito. Pastatas yra tankiai užstatytoje teritorijoje, kurioje dominuoja mažaaukštis 1 – 2 aukštų taškinis privačių namų užstatymas. Sklypas yra puikiai orientuotas pasaulio šalių atžvilgiu.

Šiame projekte dalyvavo drąsūs klientai, kurie turėjo aiškius pageidavimus namo išplanavimui ir kartu leido  eksperimentuoti. Vienas pageidavimų buvo moderni minimalistinė architektūra bei lengvos architektūrinės formos.

Šiaurinėje pastato dalyje projektuojamos pagalbinės patalpos, įėjimas, vonios kambariai ir drabužinė. Pietinėje pastato dalyje orientuojamos pagrindinės gyvenamosios patalpos: kambarys su valgomuoju, virtuvė,  miegamieji kambariai. Visi gyvenamieji kambariai turi išėjimą į dengtą terasą. Fasado apdailai panaudotos kontrasto principu pasirinktos medžiagos - juodo ir natūralaus medžio apdaila, kuri paryškina minimalistine formą ir puikiai kontrastuoja su betono tvoros tekstūra. Interjere pasirinkta skandinaviško minimalizmo koncepcija, nes klientai pageidavo, kad interjeras būtų lengvas ir šviesus.

BLACK BOX IS UNIQUE MODERN PRIVATE VILLA IN VILNIUS ARCHITECTURE, INTERIOR & PROJECTS MANAGEMENT 2017 Black box is a unique private villa, which is built on the slope of Neris River. The house is located in a densely-built territory dominated by low-rise architecture – 1-2 storey private houses. The land plot is perfectly oriented in terms of cardinal points. During the project we dealt with brave clients who had clear preferences with regard to the layout of the house, but also allowed us to experiment. The clients wanted modern minimalistic architecture and light shapes.  The main entrance, all auxiliary premises, bathrooms of parents and children, a walk-in wardrobe have been planned on the north side of the house, while a living-room, a dining-room, a kitchen and bedrooms are facing south-west with a view on the river. All residential rooms have exits into a covered terrace. For the finishing of the façade, we used materials chosen according to the principle of contrast, therefore, the finishing of black and natural wood highlights the minimal form and provides an excellent contrast to the texture of a concrete fence. For the interior, the concept of Scandinavian minimalism was selected, because the clients desired the interior to be light and clear.

BLACK BOX IS UNIQUE MODERN PRIVATE VILLA IN VILNIUS

ARCHITECTURE, INTERIOR & PROJECTS MANAGEMENT

2017

Black box is a unique private villa, which is built on the slope of Neris River. The house is located in a densely-built territory dominated by low-rise architecture – 1-2 storey private houses. The land plot is perfectly oriented in terms of cardinal points.

During the project we dealt with brave clients who had clear preferences with regard to the layout of the house, but also allowed us to experiment. The clients wanted modern minimalistic architecture and light shapes. 

The main entrance, all auxiliary premises, bathrooms of parents and children, a walk-in wardrobe have been planned on the north side of the house, while a living-room, a dining-room, a kitchen and bedrooms are facing south-west with a view on the river. All residential rooms have exits into a covered terrace. For the finishing of the façade, we used materials chosen according to the principle of contrast, therefore, the finishing of black and natural wood highlights the minimal form and provides an excellent contrast to the texture of a concrete fence. For the interior, the concept of Scandinavian minimalism was selected, because the clients desired the interior to be light and clear.

interior-night-stundomos-vitrinos-dører-og-vinduer-.jpg
moderne-hus-fasade-dekket-av-tre-kebony.jpg
scandinavian-funkis-style-house.jpg
baltas-skandinaviskas-interjeras-virtuve-baldai-dizainas.jpg
vienbutis-gyvenamas-namas-vilniuje.jpg
namo-terasa-panorama-Vilniuje-valakampiai