BOD LABORATORIJOS BIURAS.  VISUOMENINIS INTERJERO PROJEKTAS. BIURAS 2017   BOD yra biuro-laboratorijos interjeras. Esama situacija yra dviejų aukštų erdvė, kurioje įrengiama poilsio zona - laukiamasis, posėdžių kambarys, virtuvė su valgomuoju bei darbo erdvės. Bendras biuro naudingasis plotas - 223.81 kv.m. Įėjus į biurą patenkama į bendrą erdvę per du aukštus. Šalia laiptų numatoma poilsio erdvė, su biuro akcentu - panelėmis dekoruota siena.  Iš skirtingos spalvos trikampių montuojamos reljefinės sienutės, kurios ne tik yra akcentas, tačiau ir švelniai įsipina į šviesų skandinavišką interjerą, jungiamą su griežta biurams būdinga tipologija. Pirmajame aukšte įrengiama virtuvėlė, atskirta stikline pertvara nuo darbo zonos. Darbo vietos išdėstytos šalia lango, siekiant išnaudoti natūralų apšvietimą. Antrajame aukšte darbo vietos taip pat įrengiamos prie lango.

BOD LABORATORIJOS BIURAS. 

VISUOMENINIS INTERJERO PROJEKTAS. BIURAS

2017

 

BOD yra biuro-laboratorijos interjeras. Esama situacija yra dviejų aukštų erdvė, kurioje įrengiama poilsio zona - laukiamasis, posėdžių kambarys, virtuvė su valgomuoju bei darbo erdvės. Bendras biuro naudingasis plotas - 223.81 kv.m.

Įėjus į biurą patenkama į bendrą erdvę per du aukštus. Šalia laiptų numatoma poilsio erdvė, su biuro akcentu - panelėmis dekoruota siena.  Iš skirtingos spalvos trikampių montuojamos reljefinės sienutės, kurios ne tik yra akcentas, tačiau ir švelniai įsipina į šviesų skandinavišką interjerą, jungiamą su griežta biurams būdinga tipologija. Pirmajame aukšte įrengiama virtuvėlė, atskirta stikline pertvara nuo darbo zonos. Darbo vietos išdėstytos šalia lango, siekiant išnaudoti natūralų apšvietimą. Antrajame aukšte darbo vietos taip pat įrengiamos prie lango.

BOD LAB OFFICES. BALTIC OPTICAL DISC INTERIOR PROJECT, PUBLIC - OFFICE. 2017 BOD is a concept of interior design created for two storey office laboratory. The office space is divided into Free-time zone, Meeting room, Kitchen along with Dining room and Working spaces. Total area: 223.81 Sq m. The entry to the office space leads to main space with the stairs and Relax zone. The focal point goes on the accent - panel wall made from different colored triangles. In the first floor is kitchen with a curtain wall, bordering with the working space. In the second floor are working spaces, blocked near windows to get enough light.

BOD LAB OFFICES. BALTIC OPTICAL DISC

INTERIOR PROJECT, PUBLIC - OFFICE.

2017

BOD is a concept of interior design created for two storey office laboratory. The office space is divided into Free-time zone, Meeting room, Kitchen along with Dining room and Working spaces. Total area: 223.81 Sq m.

The entry to the office space leads to main space with the stairs and Relax zone. The focal point goes on the accent - panel wall made from different colored triangles. In the first floor is kitchen with a curtain wall, bordering with the working space. In the second floor are working spaces, blocked near windows to get enough light.

laboratory-office.jpg
IT-biuras.jpg